Om M-koppen.se

Hej!

Jag heter Anna Mattsson och det är jag som är ansvarig för M-koppen.se. Jag är själv nöjd användare av menskopp sedan 2006. I själva verket har jag pratat så gott om min m-kopp att nästan alla mina kvinnliga vänner också har köptAnna-Mattsson menskoppar. Det var så idén till M-koppen.se föddes…

Det är en glädje för mig att jag genom den här hemsidan kan bidra till informationsspridningen omkring m-koppen. Min förhoppning är att allt fler kvinnor ska få möjlighet att uppleva fördelen med menskopp. Menskoppen är verkligen en ypperlig pryl som helt klart förtjänar en större spridning.
Varje kvinna som väljer menskopp framför bindor eller tamponger bidrar också till en minskad miljöpåverkan.

Allt gott!

Anna

Vi är distributörer för MeLunas butikssortiment. Tveka inte att kontakta oss om du vill börja sälja MeLuna i din butik!