MeLuna Menskopp

MeLuna är en prisvärd menskopp som tillverkas i Tyskland av latexfri medicinskt TPE (Termoplastisk elastomer). Materialet och färgerna som används vid tillverkningen är väl dokumenterade. MeLuna menskoppar är fria från blekmedel, parfym, protein, PVC, latex, silikon, ftalater eller alkylphenyl. Menskopparna innehåller naturligtvis inga skadliga mjukgörare MeLNouna menskopp har godkänts av FDA som är den amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket. Här hittar du information på engelska från tillverkaren om materialet i MeLuna menskoppar.

MeLuna – En kopp med knopp! (eller ring)

MeLuna är en andra generationens menskopp med flera fördelar:

  • MeLuna är den första menskoppen som säljs i Sverige som har en knopp på undersidan istället för en pigg. TillMenskopp-tulpan skillnad från piggen som ibland behöver klippas av för att den skaver så känns knoppen inte alls. Den underlättar också vid uttagandet. Meluna menskopp har också grepp-ränder längs med botten på utsidan. Även detta förenklar uttagandet. Nu har vi även börjat sälja Meluna med ring under för dig som verkligen vill ha något att ta tag i på undersidan.
  • Den är helt slät på insidan vilket gör det lätt att hålla den ren
  • Eftersom varje människa är unik så  säljs MeLuna i flera färger, fyra olika storlekar och 3 olika hårdhetsgrader för att du ska hitta den menskopp som passar just dig bäst. Det finns också en kortare variant, MeLuna shorty för dig som har lågt sittande livmodertapp.
  • Menskoppar tillverkas vanligtvis av silikon vilket är ett relativt dyrt material men eftersom MeLuna tillverkas av det moderna materialet TPE (Termoplastisk Elastomer) som är billigare så kan vi erbjuda dessa menskoppar till riktigt bra priser.

MeLuna Menskopp levereras med en förvaringspåse i tyg och bruksanvisning på svenska.

Läs mer om att välja storlek och hårdhet.