Merula Cup Menskopp

Merula menskopp introducerar ”One Size ”– konceptet i menskoppsvärlden. Den är anpassningsbar för att passa de flesta kvinnor.

Merula menskopp är tillverkad av 100% certifierad medicinskt silikon. Den är vegansk och innehåller inga mjukgörare eller andra skadliga ämnen. Menskoppen är designad och tillverkad i TyMerula cup appleskland. Merula cup säljs i 7 olika fäger med en unik pås-design till varje färg.

Hur skiljer sig Merula menskopp från de flesta andra menskoppar?
  • Mycket stor kapacitet (upp till 38 ml). Merula menskopp har en diameter från 40-46 mm vilket gör att den anpassar sig perfekt till din kropp och är ideal vid både sparsam och kraftig mensblödning.
  • Fungerar både vid svag och stark bäckenbottenmuskulatur. Merula menskopp hittar en position i vaginan där den passar. Eftersom den kan användas utan att vara helt utvecklad så är en riktigt stark bäckenbottenmuskulatur inget problem.
  • Den runda formen gör att Merula kan hålla mer vätska än två högabsorberande tamponger trots att den bara är 39 mm hög. Tack vare detta passar Merula bra för kvinnor med lågt sittande livmodertapp.
  • Eftersom Merula är utrustad med en lång stegformad antenn så kan den också lätt användas av kvinnor vars livmodertapp sitter högre upp. Det är inte nödvändigt att mäta hur högt din livmodertapp sitter innan du börjar använda menskoppen första gången. Du märker snart vilken längd på antennen som passar för dig. Skulle behov uppstå kan du lätt anpassa längden genom att klippa av en eller två nivåer.

För väldigt riklig mens så finns Merula nu också som Merula XL. Det är en menskopp med väldigt stor kapacitet. Merula XL rymmer upp till 50 ml, vilket motsvarar nästan två genomsnittliga menskoppar eller 3 stora tamponger. Merula XL fungerar bäst vid högt sittande livmodertapp. Om du har en lågt sittande livmodertapp eller om du upplever att din slida är trång så rekommenderar vi istället en Merula One Size eller en liten MeLuna menskopp. Vi har Merula XL  i varianterna Strawberry (rosa) och Galaxy (mörklila).

Merula XL and Merula one sizemerula_set_rgb_3000x2164_72dpi_strawberry_xl